Beenmode Verduyckt

bamboe sokken Genk

bamboe sokken kopen in Genk? Welkom bij Beenmode Verduyckt!

Welkom op onze website en online winkel. Beenmode-Verduyckt regio Genk is sinds 1981 een begrip in de wereld van beenmode en mode accessoires.  Na bijna 30 jaar fysieke aanwezigheid op de markten, vonden wij het tijd om onze zaak uit te breiden met een website/shop waar U 24/7 rustig kan rondkijken wat onze producten zijn en ze ook kan bestellen. Wij bieden een ruim assortiment beenmode aan van groot tot klein. Al onze bamboe sokken en kousen zijn meestal zonder voelbare teennaad en we bieden ook een brede keuze aan sokken zonder knellende boord, de gezondheidssokken. Een topproduct in ons gamma is de Boru bamboe sokken collectie, een assortiment van bamboe sokken van uitstekende kwaliteit.

bamboe sokken kopen in de regio Genk?

Ontdek onze collecties bamboe sokken

Wij selecteerden voor jou topproducten van de beste kwaliteit!

Gratis advies over bamboo sokken

Wij staan voor jou klaar!


Bamboe sokken kopen bij Beenmode Verduyckt in Genk

Boru bamboo kousen

Onze aanrader voor voetproblemen van allerlei aard. bamboe is afkomstig van een bambooplant, dus een 100% natuurlijk product. Bovendien zijn er geen pesticiden nodig om insecten, virussen, onkruid of schimmels te bestrijden bij het produceren van de Boru bamboe-vezels. De voordelen van deze vezels zijn veelzijdig :  

  • Antibacterieël met behoud van frisse en nette voeten
  • Absorberend voor een optimale vochtopname, wat het ideaal maakt voor overmatige transpiratie
  • Hypo Allergeen voor gevoelige voeten
  • Naadloos aan de tenen voor geïrriteerde tenen
  • Soepel en zacht voor een extra aangenaam draagcomfort
  • Thermo control zorgt voor een regulatie van de lichaamstemperatuur wat in eenvoudige mensentaal wil zeggen dat deze vezel de voeten warm houdt in de winter en voor verkoeling zorgt in de zomer.

Wij adviseren om onze Boru bamboe sokken te dragen bij intensieve wandelingen, trektochten, actieve vrijetijdsbesteding. 


Boru bamboo sokken bij Beenmode Verduyckt


Wie is Beenmode Verduyckt Genk?

Beenmode Verduyckt is al bijna 30 jaar thuis in beenmode.  Binnen de wereld van beenmode, sokken, kousen, panty’s hebben wij inmiddels een ruime ervaring in diverse segmenten.

In april 1981, startte mijn vader en moeder met de zaak, een heel huzarenstuk omdat ze daarnaast ook nog een horecazaak uitbaatten.  Mijn zussen en ik waren toen nog jong en zodoende zijn wij er automatisch ingerold. Eerst deden onze ouders 6 markten per week, maar toen de 3 kinderen waren afgestudeerd, wilden we alle 3 mee naar de markt.  

De uitbreiding van de zaak werd hiermee een feit en plots waren er 3 marktkramen en 17 wekelijkse markten.  Dit hebben wij een decennium gedaan en toen, na het pensioen van onze ouders, was het tijd voor verandering, onze neuzen wezen een andere richting uit en dit resulteerde in een samenwerking tussen 1 van mijn zussen en mezelf. Er werd een nieuwe marktwagen aangekocht, een totaal nieuw concept en producten werd aangeboden. Dit hebben wij 17 jaar lang succesrijk gedaan. In 2018 nam mijn vrouw, Wendy, die haar sporen al lang had verdiend in het marktgebeuren, het roer van mijn zus over.  

Beenmode Verduyckt tracht altijd om met kennis van zaken, onze klanten op een zo goed mogelijk manier te dienen, te informeren en een uitzonderlijke service te bieden.

Beenmode Verduyckt volgt de modetrends voor jou

Wij zijn steeds op zoek naar de nieuwste modetrends en actuele kleuren en daarom zijn we ook heel actief met onze zaak op sociale media zoals Facebook en Instagram. Ondertussen is ons gamma beenmode enorm uitgebreid met bamboe sokken, panty’s, kniekousen, heren- dames en kindersokken, medische kousen, kousenvoetjes en de enorm populaire huissokken.  Daarnaast bieden wij ook nog een groot assortiment van mode sjaaltjes aan in het voorjaar en de herfstperiode, uitgebreid met een ruim assortiment mutsen, buffs en handschoenen in de winterperiode.

Beenmode Verduyckt is ondertussen ook een specialist geworden in bamboe sokken van uitmuntende kwaliteit, wij werken daarom enkel met het beste.

Ondertussen hebben wij onze service ook uitgebreid met een trendy website en webshop, waar U de nieuwste collecties bamboo kousen kan bekijken, bestellen en bij U thuis in Genk kan laten leveren.

U kan ons ook nog altijd vinden op onze wekelijkse markten in de regio Genk!

Wij selecteerden voor jou producten van topkwaliteit!

Wij staan altijd voor jou klaar.

Veelgestelde vragen over bamboe sokken

Hoe was ik mijn bamboo sokken en bamboo kousen?

Elk product heeft een label met wasvoorschrift.  Dit wasvoorschrift is een advies van de fabrikanten uit. Onze ervaring met de producten die U bij ons koopt leert ons dat elk product machinewasbaar is op 40°C en droogkastbestendig.

Welke bamboe sokken en bamboo kousen verkopen jullie?

Wij verkopen sokken en kousen voor zowel kinderen, dames en heren. Buiten bamboo sokken en bamboo kousen, bieden wij ook een assortiment panty’s, kniekousjes en medische kousen (steunkousen) aan.  Onze collectie wordt steeds up to date gehouden met nieuwe modetrends, kleuren en modellen. Heeft U een specifieke vraag, mail ons dan voor bijkomende info en persoonlijk advies.


Ik wil bamboo kousen kopen, hebben jullie ook grote maten?

Wij hebben verschillende producten die lopen tot schoenmaat 49 en/of 50, om het merendeel van onze klanten tevreden te stellen en te beantwoorden aan hun zoektocht.

Meer vragen? 

Bekijk hier het filmpje van onze allereerste live winactie!


Contactgegevens Beenmode Verduyckt

info@beenmode-verduyckt.be

0496 28 84 63

0496 21 00 71

bamboe sokken bij Beenmode Verduyckt


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x