Beenmode Verduyckt

Beenmode Verduyckt

Over Beenmode Verduyckt

Beenmode Verduyckt is al bijna 40 jaar thuis in beenmode.  Binnen de wereld van beenmode, sokken, kousen, panty’s hebben wij inmiddels een ruime ervaring in diverse segmenten. 

In april 1981, startte mijn vader en moeder met de zaak, een heel huzarenstuk omdat ze daarnaast ook nog een horecazaak uitbaatten.  Mijn zussen en ik waren toen nog jong en zodoende zijn wij er automatisch ingerold. Eerst deden onze ouders 6 markten per week, maar toen de 3 kinderen waren afgestudeerd, wilden we alle 3 mee naar de markt.  Het gevolg was dat de zaak groeide en groeide.

De uitbreiding van de zaak werd hiermee een feit en plots waren er 3 marktkramen en 17 wekelijkse markten.  Dit hebben wij een decennium gedaan en toen, na het pensioen van onze ouders, was het tijd voor verandering, onze neuzen wezen een andere richting uit en dit resulteerde in een samenwerking tussen 1 van mijn zussen en mezelf.  Er werd een nieuwe marktwagen aangekocht, een totaal nieuw concept en producten werd aangeboden. Dit hebben wij 17 jaar lang succesrijk gedaan.  In 2018 nam mijn vrouw, Wendy, die haar sporen al lang had verdiend in het marktgebeuren,  het roer van mijn zus over.  Samen zijn wij een ijzersterk duo dat elke dag met veel goesting en motivatie onze klanten in de watten legt. Wij beschikken momenteel over een lopende verkoopoppervlakte met onze hypermoderne marktwagen op de markt  van 18 meter om onze producten aan U te kunnen tonen. Beenmode verduyckt

Beenmode Verduyckt tracht altijd om met kennis van zaken, onze klanten op een zo goed mogelijk manier te dienen, te informeren en een uitzonderlijke service te bieden. Ook kan U altijd bij ons terecht voor specifieke vragen over sokken, kousen, panty's, kniekousen en beenmode over het algemeen. Door onze jarenlange ervaring zijn er nog weinige opgeloste vragen voor ons en als we U zelf niet kunnen helpen, sturen we U graag door naar een andere specialist die U wel kan helpen.

Wij zijn steeds op zoek naar de nieuwste modetrends en actuele kleuren en daarom zijn we ook heel actief met onze zaak op sociale media zoals Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.  Ondertussen is ons gamma beenmode enorm uitgebreid met panty’s, fantasiepanty's,  kniekousen, heren- dames en kindersokken, medische kousen, kousenvoetjes en de enorm populaire huissokken.  Daarnaast bieden wij ook nog een groot assortiment van mode sjaaltjes aan in het voorjaar en de herfstperiode, uitgebreid met een ruim assortiment mutsen, buffs en handschoenen in de winterperiode. Door onze goede contacten met onze leveranciers kunnen wij U dan ook op dit vlak een uitgebreid assortiment aanbieden, steeds tegen een zeer interessante prijs en met steeds de nodige aandacht voor de kwaliteit van het product. 

Beenmode Verduyckt is ondertussen ook een specialist geworden in Bamboo (bamboe)  sokken van uitmuntende kwaliteit, wij werken daarom enkel met het beste. U vindt meer info over onze bamboo (bamboe) sokken op onze produktbeschrijving, onder de FAQ en op de pagina over materiaalkeuze. 

Ondertussen hebben wij onze service ook uitgebreid met een trendy website en webshop, waar U de nieuwste collecties kan bekijken, bestellen en bij U thuis kan laten leveren. Onze website moet in de eerste plaats ook een zeer informatief gegeven zijn, waar U een antwoord kan vinden op uw vragen wat beenmode betreft. Beenmode Verduyckt{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x